Ανακοινώσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ 19/01/2022-Ηράκλειο

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ «ΛΗΨΗ ΑΜΕΣΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΡΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΗΓΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 27 & 28/9-2021 ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΛΗΨΗ ΑΜΕΣΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΡΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΗΓΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 27 & 28/9-2021 ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 5150356, ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ 17/01/2022- Βεργίνα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 1 «ΣΤΕΡΕΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ – ΦΑΣΗ Δ.1» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΣΤΕΡΕΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ – ΦΑΣΗ Δ.1»

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%A3%CE%94%CE%9E4653%CE%A0...

Open Day CultTech - ενημέρωση για αγγλόφωνο μεταπτυχιακό στην Καλαμάτα

Are your interested in Archaeology and Cultural Heritage? Are you searching for the right master programme to continue your studies?

Join the Online Open Day for free to discover the Cross-Institutional MSc in "Cultural Heritage Materials and Technologies" - CultTech! In this online session you will have a chance to meet your tutors and explore what CultTech has to offer you! All of our talks will take place live, giving you plenty of opportunity to ask any questions that you might have.

Ανακοινώσεις: 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ- 13/01/2022- Μητρόπολη Καρδίτσας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του υποέργου «Συντήρηση των τοιχογραφιών, του τέμπλου, των φορητών εικόνων και των ανοιγμάτων του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μητρόπολης Καρδίτσας», Περιφέρειας Θεσσαλίας της Πράξης «Συντήρηση και ανάδειξη του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Μητρόπολη Καρδίτσας», με κωδικό ΟΠΣ 5068901, που υλοποιείται με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας από την Δ.Σ.Α.Ν.Μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ- 13/01/2022- Οξύνεια Καλαμπάκας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του υποέργου «Συντήρηση των τοιχογραφιών και των ξυλόγλυπτων στοιχείων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Οξύνειας Καλαμπάκας, Π.Ε. Τρικάλων» της Πράξης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΞΥΝΕΙΑΣ, Δ. ΜΕΤΕΩΡΩΝ, Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ», με κωδικό ΟΠΣ 5067501, που υλοποιείται με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας από την Δ.Σ.Α.Ν.Μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ- 12/01/2022- Γαλαξίδι

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΩΚΙΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ EΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A894%CE%A14653%CE%A04-%CE%980%...

Λάρισα: μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά, 29-30/12/2021

Μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά στο Διαχρονικό Μουσείο

Ανακοινώσεις: 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ 17/12/2021- Βουλή των Ελλήνων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του έργου «Συντήρηση των μαρμάρινων αρχιτεκτονικών και ξύλινων στοιχείων των όψεων στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων», που υλοποιείται με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας από την Δ.Σ.Α.Ν.Μ.

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%98%CE%9F%CE%9D4653%CE%A04-%CE...

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 17/12/2021 - Τατόι

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από έγγραφο που έστειλε ο Σύλλογος σχετικά με την προκήρυξη που είχε βγει στις 13/12 (https://www.ssaette.gr/node/2347), δημοσιεύτηκε σήμερα η ανάκληση της εν λόγω προκήρυξης:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ ΜΕ ΑΔΑ:ΨΨΖΜ4653Π4-Θ4Χ/ 13-12-2021 ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕ (ΚΩΔΙΚΟΣ 007)

Σελίδες