Ημερίδες

Ημερίδα ΣΣΑΕΤΤΕ: "Συντηρητές σε Ψηφιακό Περιβάλλον"-Νέα Ημερομηνία 14-15/05/2021

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα και λαμβάνοντας υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση η οργανωτική επιτροπή του Συλλόγου Συντηρητών Αρχαıοτήτων καı Έργων Τέχνης Τρıτοβάθμıας Εκπαίδευσης (ΣΣΑΕΤΤΕ) αποφάσισε τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της επıστημονıĸής ημερίδας με τίτλο «Συντηρητές σε Ψηφιακό Περιβάλλον».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 14 & 15 Μαϊου 2021.

Σύντομα θα αναρτηθούν περισσότερες πληρφορίες

Ανακοινώσεις: 

Ημερίδα ΣΣΑΕΤΤΕ 16/2/2019: Συντήρηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς Υγεία, Ασφάλεια & Περιβάλλον

Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΣΕΑΤΤΕ) σε συνεργασία µε το Τµήµα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων διοργανώνει ενημερωτική ηµερίδα µε τίτλο «Συντήρηση Πολιτιστικής Κληρονοµιάς: Yγεία, Aσφάλεια και Περιβάλλον».

Ανακοινώσεις: 

Ημερίδα ΣΣΑΕΤΤΕ 9/6/2018: Συντηρητές σε κίνδυνο: Προστατεύοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά, καταστρέφουμε το περιβάλλον;

Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Σ.Α.& Ε.Τ.Τ.Ε) εν όψει της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο την επίδραση της χρήσης των υλικών συντήρησης στο περιβάλλον και τις δυνατότητες υποκατάστασης των υλικών αυτών «πράσινα» υλικά και μεθόδους.

Ανακοινώσεις: 

Ημερίδα ΣΣΑΕΤΤΕ 6/12/2014: Συντηρητές σε κίνδυνο: Προστατεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά, Προστατεύουμε τον Εαυτό μας;

ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ:
Προστατεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά, Προστατεύουμε τον Εαυτό μας;

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014
Αμφιθέατρο Μουσείου Ακρόπολης

Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Σ.Α. & Ε.Τ.Τ.Ε) διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με αντικείμενο την Υγεία και Ασφάλεια στο Χώρο Εργασίας.

Ανακοινώσεις: