Συνδικαλιστικά

Ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για τα μουσεία

Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων κι Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΣΑΕΤΤΕ) συντάσσεται με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από οικείους συλλόγους και εκφράζει τον προβληματισμό και την ένσταση του για πολλαπλές διατάξεις του προς ψήφιση νομοσχεδίου αλλαγής νομικού καθεστώτος των δημόσιων μουσείων. Σχετικά με τα προβληματικά σημεία του νέου νομοσχεδίου μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους:
http://psep-yppo.gr/

Ανακοινώσεις: 

Αγωνιστική εκδρομή στο Νημποριό Στύρων - Νέα Ημερομηνία

Μετάθεση Δράσης:
Αγωνιστική εκδρομής στο Νημποριό Στύρων.

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 20/3 κινητοποίηση στο λιμάνι των Ν. Στύρων, όπως και το οδοιπορικό στα αρχαία λατομεία Νημποριού, αναβλήθηκαν λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της κινητοποίησης και του οδοιπορικού είναι η Κυριακή 10/4/2022, 11.00 η ώρα στο Λιμάνι Ν. Στύρων.

Ανακοινώσεις: 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Παναττική στάση εργασίας Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Το Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Εργαζομένων του ΒΧΜ κατά της μετατροπής των Δημόσιων Μουσείων σε ΝΠΔΔ προς Σωματεία Εργαζομένων του ΥΠΠΟΑ
προκηρύσσει Παναττική στάση εργασίας (12 - 4. μ.μ.) την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 και καλεί στην παράσταση διαμαρτυρίας των συναδέλφων εργαζομένων του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, μπροστά στο Β.Χ.Μ (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 22, Αθήνα) στις 12.30 μ.μ. τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Ανακοινώσεις: 

Υγεία και ασφάλεια εργαζομένων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων

Υγεία και ασφάλεια εργαζομένων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων

Οι εργαζόμενοι που δεν θα καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους όχι λόγω δικής τους υπαιτιότητας, αλλά εξαιτίας σπουδαίου λόγου που οφείλεται σε αδυναμία μετακίνησής τους λόγω της χιονόπτωσης και των συνεπειών της δικαιούνται κανονικά της αποδοχές τους για την ημέρα ή τις ημέρες αυτές της κακοκαιρίας, αρκεί να έχει προηγηθεί τουλάχιστον δεκαήμερη πραγματική εργασία στον εργοδότη τους.

Ανακοινώσεις: 

6/11/2020 Στήριξη της κοινής ανακοίνωσης για στάση εργασίας και συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ

Στήριξη της κοινής ανακοίνωσης για στάση εργασίας και συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ

6 Νοεμβρίου 2020
ώρα: 9:00 -12:00 πμ

Ανακοινώσεις: 

Παναττική στάση εργασίας ΑΔΕΔΥ - 30/06/2020

Με αφορμή την παράδοση του πορίσματος της Επιτροπής για την αναμόρφωση του επιδόματος επικίνδυνης κι ανθυγιεινής εργασίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ κυρήσσει 3ωρη Παναττική στάση εργασίας την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. και καλεί όλους τους εργαζομένους να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα και ώρα 8:30 π.μ. στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).

Ανακοινώσεις: 

Ανακοίνωση Πανελλήνιου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ

24ωρη Πανελλαδική Απεργία 28ης Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση του Σωματείου στο ΥΠ.ΠΟ.Α. 12:00 μ.μ. την ίδια μέρα

ΑΘΗΝΑ 26 -11-2018
Το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ σας καλεί να συμμετέχετε στην απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28/11. Όλοι οι συνάδελφοι ΙΔΟΧ του ΥΠ.ΠΟ.Α. καλύπτονται πανελλαδικά από τη ΓΣΕΕ να απεργήσουν.

Συνάδελφοι,

Ανακοινώσεις: 

Κήρυξη 3ωρων επαναλαμβανών στάσεων εργασίας από το Πανελλήνιο σωματείο έκτακτου προσωπικού του ΥΠΠΟ

Το Πανελλήνιο σωματείο έκτακτου προσωπικού του ΥΠΠΟ κηρύσσει 3ωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στις 11,12,13 και 14/2/2016.

Οι παραστάσεις θα λαμβάνουν χώρα μπροστά στην είσοδο της ακρόπολης.

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠΠΟ ανακοίνωσε την συμπαράστασή της προκηρύσσοντας για την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 Στάση Εργασίας για τον χώρο της Ακρόπολης των Αθηνών, από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου.

Επισυνάπτονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ανακοινώσεις: 

Προκήρυξη απεργίας Τρίτη 22-12-2015 από το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτων

Το Πανελλήνιο σωματείο έκτακτου προσωπικού προκηρύσσει 24ωρη απεργία την Τρίτη 22-12-2015 με συγκέντρωση στο Υπουργείο Πολιτισμού στις 10.00πμ.

Επισυνάπτεται κείμενο του σωματείου

Ανακοινώσεις: 

Κοινοποίηση δράσης Σωματείου Εκτάκτων ΥΠΠΟΠΑΙΘ - Στάση εργασίας 06/08/2015,12:00-15:30

Αγαπητά μέλη,
Σας κοινοποιούμε την παρακάτω δράση του Πανελληνίου Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟΠΑΙΘ για το θέμα της καθυστέρησης πληρωμών πολλών εργαζομένων.
Ο ΣΑΕΤΤΕ προσπαθεί και αυτός από την πλευρά του για την επίλυση αντίστοιχων προβλημάτων σε χώρους εργασίας.
Ακολουθεί συνημμένο.

Ανακοινώσεις: 

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Συνδικαλιστικά