Ανακοίνωση του Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠ.ΠΟ. για απεργία την Τετάρτη.25-6-2014.

Ακολουθεί το κείμενο του Σωματείου Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠ.ΠΟ

¨Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το σωματείο εκτάκτων του ΥΠ.ΠΟ καλεί τους εργαζόμενους
στην προγραμματισμένη 24ωρη απεργία στις 25/06/2014 , που κηρύσσει η ομοσπονδία Π.Ο.Ε.Ε.Ι.Δ. και την στηρίζουν τα σωματεία της Θεσσαλονίκης και της Ηπείρου.
Το σωματείο εκτάκτων του ΥΠ.ΠΟ έχει προχωρήσει στις ενέργειες, οι οποίες αφορούν στο δικαίωμα των εργαζόμενων ΙΔΟΧ στο ανθυγιεινό επίδομα, όπως επίσης έχει προβεί και στις απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση προβλημάτων καθυστέρησης πληρωμών .
Ζητούμε την στήριξη όλων των συναδέλφων μας στην επικείμενη κινητοποίηση. Είναι τώρα περισσότερο αναγκαίο να οργανωθούμε στους χώρους εργασίας, επικοινωνώντας τα προβλήματα μας και οργανώνοντας τις λύσεις.
Το σωματείο και η ομοσπονδία των υπαλλήλων ορισμένου χρόνου τα τελευταία χρόνια απαξιώθηκαν από την πολιτεία αλλά και από τους ίδιους τους εργαζόμενους
Ο ατομικισμός που προωθείται από το σύστημα σε συνδυασμό με την υποβάθμιση των συνδικαλιστικών φορέων οδηγούν τον εργαζόμενο σε μία εσωστρεφή στάση που αποβαίνει καταστροφική για τον ίδιο μα και για τους συναδέλφους του .
Η επαναδιεκδίκηση των κεκτημένων δικαιωμάτων μας και η αντίθεση μας στην αντεργατική πολιτική που επιβάλλεται, καθώς και οι συνεχόμενες διακρίσεις εις βάρος μας είναι αρκετοί λόγοι για να κινητοποιηθούμε συλλογικά
Καλούμε τους συναδέλφους την τετάρτη 25/06/2014 για να διεκδικήσουμε την σαφή ένταξή όλων των εργαζομένων ορισμένου χρόνου στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας .
Απαιτούμε να πάψει το αίσχος της απλήρωτης εργασίας
Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Συγκεντρωνόμαστε έξω από το ΥΠ.ΠΟ στις 11:00 για να πιέσουμε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να πάψουν οι καθυστερήσεις. "

Ανακοινώσεις: