Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΣΑΕΤΤΕ

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα16:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134 στο Θησείο).

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

• Απόφαση της γενικής συνέλευσης σχετικά με τα κριτήρια μοριοδότησης του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις ορισμένου χρόνου του Υπουργείου Πολιτισμού, με βάση τις θέσεις των μελών που κατατέθηκαν στο forum της ιστοσελίδας του Συλλόγου. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα βρείτε στο forum της ιστοσελίδας του Συλλόγου κάνοντας είσοδο με τον κωδικό σας.

• Τελική απόφαση για την εγγραφή ή μη στο σύλλογό μας αποφοίτων της κατεύθυνσης "Συντήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς" του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με αφορμή εκκρεμή αίτηση απόφοιτου της κατεύθυνσης για εγγραφή στον Σύλλογο.

• Απόφαση του συλλόγου για την εγγραφή ή μη του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.Τ.Ε. στο E.C.C.O. - European Confederation of Conservator- Restorers' Organization. Στην περίπτωση επιλογής της εγγραφής του συλλόγου θα γίνει επιπλέον ψήφιση συμφωνίας και συμμόρφωσης με το καταστατικό τους, τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας και τον ορισμό του επαγγέλματος του συντηρητή. Για το καταστατικό του ECCO μπορείτε να συνδεθείτε στο εξής link: http://www.ecco-eu.org/about-ecco/statutes/. Tα υπόλοιπα κείμενα επισυνάπτονται. Τα σχετικά κείμενα προς ψήφιση μπορείτε επίσης να τα βρείτε στην ιστοσελίδα του ECCO: http://www.ecco-eu.org/

Η γενική συνέλευση του συλλόγου μας θα κληθεί να λάβει οριστικές αποφάσεις για αυτά τα εξαιρετικά σημαντικά θέματα, όπως είχε προαποφασιστεί στην προηγούμενη γενική συνέλευση. Για αυτό τον λόγο η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το 2016.

Λόγω της έκθεσης του Συλλόγου μας στον χώρο του Σ.Ε.Α. το χρονοδιάγραμμα και η ημερήσια διάταξη της Συνέλευσης θα τηρηθούν αυστηρά και καλό θα ήταν όλοι να είμαστε στον χώρο στην ώρα μας.

Σας περιμένουμε όλους