Λάρισα: μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά, 29-30/12/2021

Μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά στο Διαχρονικό Μουσείο
Το Διαχρονικό Μουσείο και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με το Σωματείο Εικαστικών Λάρισας «8» έχουν ετοιμάσει δύο μοναδικά μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για παιδιά και περιμένουν τους μικρούς τους φίλους την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, για να διασκεδάσουν μαθαίνοντας μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία γνωριμίας με την τέχνη. Τα δύο εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις περιοδικές εκθέσεις «Ειδώλιο» και «Αφροδίτες», που θα φιλοξενούνται στο μουσείο για λίγες μέρες ακόμη και με αφορμή τις οποίες διοργανώθηκαν τα προγράμματα.
Την Τετάρτη θα υλοποιηθεί από τους εικαστικούς Άρτεμι Διαμαντή, Κωνσταντίνο Δουλούδη και Ελένη Σαρλή το εργαστήριο με θέμα «Δημιούργησε τη δικιά σου αρχαία θεότητα» για παιδιά 8-12 ετών, ενώ την Πέμπτη οι εικαστικοί Αχιλλέας Ζάζος, Ζωή Ζηπέλα και Θεοδώρα Τσιάτσιου θα ταξιδέψουν μαζί με παιδιά ηλικίας 10-12 ετών στους δρόμους και στα στάδια της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της εικαστικής έκφρασης στο εργαστήριο με τίτλο: «Το δικό μου ειδώλιο».
Οι δράσεις προσφέρονται δωρεάν για τα παιδιά και θα έχουν διάρκεια μία ώρα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2413508242 (08.30-15.30).
Κατά τη διάρκεια των δράσεων θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ανακοινώσεις: