Λεύκωμα-ημερολόγιο 2024 αφιερωμένο στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας -παρουσίαση 21/03/2024, Λάρισα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, η εφημερίδα larissanet και οι εκδόσεις larissanet παρουσιάζουν το λεύκωμα-ημερολόγιο 2024 του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας για το Α΄ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας. Το έργο παρουσιάζουν:η κ. Σταυρούλα Σδρόλια, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας (εισαγωγή), η κ. Αναστασία Γκαδόλου, Γενική Διευθύντρια του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης ο κ. Δημήτρης Χορταργιάς, πρόεδρος Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας. και ο κ. Χρήστος Μπεχλιβάνος, ιδρυτής larissanet, δημοσιογράφος. Τη βραδιά θα ντύσει μουσικά η φλαουτίστα Μαρία Καραμπίλια (Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας) με τη σονατίνα για φλάουτο του Κώστα Νικήτα.

Λίγα λόγια για την έκδοση
H έκδοση είναι δίγλωσση (ελληνικά – αγγλικά), παρουσιάζει την εξέλιξη του έργου στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας, και διανθίζεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
επιμέλεια/κείμενα: Σταυρούλα Σδρόλια, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας
επίβλεψη έργου: Γιώργος Τουφεξής, Στέλλα Κατακούτα, Αικατερίνη Πλασταρά, Βασιλική Τούλη, Μαρία Δαφούλα.
Φωτογραφίες: Θανάσης και Αλέξανδρος Ευθυμιόπουλος.
καλλιτεχνική επιμέλεια Σταμάτης Παπαδήμος.
H έκδοση έγινε με την ευγενική υποστήριξη των: Eurobank, Exalco, Intercomm Foods, ΠΕΔ Θεσσαλίας, Επιμελητήριο Λάρισας και Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.
Χορηγοί επικοινωνίας: εφημερίδα larissanet, περιοδικό Health Today Magazine, ενημερωτικοί ιστότοποι larissanet.gr, prosopa.net, healthtodaymag.gr.
Το λεύκωμα-ημερολόγιο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις LARISSANET

Ανακοινώσεις: