Ανακοινώσεις του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.Τ.Ε.

Παροχή Διευκόλυνσης Διημερίδας του ΣΣΑΕΤΤΕ σε Συντηρητές

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν έγγραφου αιτήματος του ΣΣΑΕΤΤΕ προς την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού λάβαμε ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το γραφείο της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ. Πολυξένης Αδάμ- Βελένη πως
«η Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς κ. Πολυξένη Αδάμ- Βελένη δεν έχει αντίρρηση στην παροχή διευκόλυνσης όσων εκ των υπαλλήλων της επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη Διημερίδα του ΣΣΑΕΤΤΕ την Παρασκευή 14 Μαΐου και το Σάββατο 15 Μαΐου 2021».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ E-MAIL ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι σας έχει αποσταλεί e-mail μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Ζευς (elections@zeus.grnet.gr) για να λάβετε μέρος στις αρχαιρεσίες του ΣΣΑΕΤΤΕ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Καλείστε να υποβάλετε την ψήφο σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που περιέχει το μήνυμα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Αθήνα 15-04-2021

Οι αρχαιρεσίες του ΣΣΑΕΤΤΕ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 και ώρες 12:00-18:00 μέσω της ψηφιακής κάλπης ΖΕΥΣ .

Αρχαιρεσίες 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 ως ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν με ψηφιακό τρόπο, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Παραίτηση και αντικατάσταση μέλους εφορευτικής επιτροπής

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του μέλους της Ουρανίας Κορδαλή και την αντικατάστασή της με το αναπληρωματικό μέλος Μαρία Παπαδοπούλου, όπως ορίστηκε στη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 20/02/2021.

Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής

Αρχαιρεσίες 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 ως ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν με ψηφιακό τρόπο, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Σάββατο 6 Μαρτίου και ώρα 18.30

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βάσει της επιστολής που απέστειλε η Εφορευτική Επιτροπή, την οποία εξουσιοδότησε η Γενική Συνέλευση της 20ης Φεβρουαρίου 2021 να διερευνήσει τις δυνατότητες διεξαγωγής των αρχαιρεσιών του Συλλόγου μας, προκύπτει ανάγκη για διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα συζήτησης και ψήφισης τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών με ηλεκτρονικό τρόπο ή την αναβολή των εκλογών και τη συνεπακόλουθη παράταση της θητείας των οργάνων του ΣΣΑΕΤΤΕ.
Για τον σκοπό αυτό, το ΔΣ συγκαλεί

Συγκέντρωση υπογραφών: ΟΧΙ στον μακροχρόνιο δανεισμό αρχαιοτήτων!

Συγκέντρωση υπογραφών:
ΟΧΙ στον μακροχρόνιο δανεισμό αρχαιοτήτων!

Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΣΑΕΤΤΕ) χαιρετίζει τη συμμετοχή πολλών Συλλόγων, Σωματείων, Ενώσεων και Εργατικών Κέντρων στην κοινή δράση ενάντια στην πρόσφατα ψηφισμένη διάταξη (10/12/20) που επιτρέπει τον μακροχρόνιο (25+25 έτη) δανεισμό αρχαιοτήτων σε μουσεία του εξωτερικού.
Για τους σκοπούς της δράσης, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους και φορείς, προσκαλούμε και εμείς από την πλευρά μας σε συγκέντρωση ψηφιακών υπογραφών στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Κοινή ανακοίνωση ΠΣΕΠ ΥΠΠΟ - ΣΕΚΑ - ΣΣΑΕΤΤΕ

Κοινή ανακοίνωση ΠΣΕΠ ΥΠΠΟ - ΣΕΚΑ - ΣΣΑΕΤΤΕ
Όχι άλλοι περιορισμοί στην εργασία μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ανέλκυση Αρχαιοτήτων από το Θαλάσσιο Περιβάλλον

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανέλκυση Αρχαιοτήτων από το Θαλάσσιο Περιβάλλον

Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΣΑΕΤΤΕ) με αφορμή το δημοσίευμα «Περίεργη διάσωση αρχαίων από το βυθό των Αντικυθήρων» στον ιστοχώρο της Εφημερίδας των Συντακτών, στις 24.08.2020, θα ήθελε να επισημάνει τους κινδύνους που εγκυμονεί οποιαδήποτε μη-ορθά μεθοδευμένη ενέργεια ανέλκυσης αρχαιοτήτων από το θαλάσσιο περιβάλλον.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ανακοινώσεις του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.Τ.Ε.