Ανακοινώσεις του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.Τ.Ε.

Ενημέρωση του ΣΣΑΕΤΤΕ για την Υγεία και Ασφάλεια στις Εργασίες Συντήρησης

Ο Σύλλογος Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΣΑΕΤΤΕ) ως ο κατεξοχήν φορέας αντιπροσώπευσης όλων των Συντηρητών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και κατανοώντας τις δυσκολίες στις συνθήκες εργασίας του επαγγέλματός ασχολείται ενεργά με θέματα που αφορούν στην Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων, ανεξαρτήτως του χώρου εργασίας τους.

Αρχαιρεσίες ΣΣΑΕΤΤΕ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Εφορευτική Επιτροπή σας υπενθυμίζει ότι το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 θα γίνει η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην έδρα του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου, στην οδό Λόντου αρ. 6 στον 2ο όροφο, και ώρα 12.00 – 18.00.

Επείγον - Αλλαγή ώρας έναρξης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω εκτάτων περιστάσεων η ώρα έναρξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 6 Απριλίου 2019 μεταφέρεται μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 10:30. Υπενθυμίζουμε ότι ο τόπος διεξαγωγής της είναι η έδρα του Ελληνικού Τμήματος του ICOMOS, που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 73.

Η συνέλευση θα διερκέσει περίπου 2 ώρες, οπότε σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε εγκαίρως, ώστε να ξεκινήσουμε χωρίς καθυστερήσεις.

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Συλλόγου σας προσκαλεί, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ., στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τακτική Γενική Συνέλευση

To Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΣΣΑΕΤΤΕ,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην έκθεση με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες μελών του ΣΣΑΕΤΤΕ, όπως και για την ενεργή συμμετοχή σας στη λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τη λήξη της έκθέσης, την Κυριακή 23/10/2016, στις 17:30.

Τα έργα τα οποία κληρώθηκαν προσέφεραν οι συμμετέχοντες στην έκθεση, Γιάννε Ειρήνη, Γραμματικάκη Αλεξία, Δράκου Δήμητρα, Δρόσος Φίλιππος, Ζωγραφίδης Στέλιος, Καρύδης Χρήστος και Στουπάθης Κώστας και τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ. Καλλιτεχνικές δημιουργίες των μελών του ΣΣΑΕΤΤΕ

Ο ΣΣΑΕΤΤΕ σας καλεί σε έκθεση που διοργανώνει με τίτλο "Συντηρητές σε Έκθεση" - καλλιτεχνικές δημιουργίες των μελών του ΣΣΑΕΤΤΕ, στις 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 21.00 την έκθεση θα ακολουθήσει πάρτι με ζωντανή ελληνική παραδοσιακή μουσική από τους "Φυστικί Σαλόνι".

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΣΑΕΤΤΕ

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα16:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στο κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134 στο Θησείο).

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

• Απόφαση της γενικής συνέλευσης σχετικά με τα κριτήρια μοριοδότησης του ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις ορισμένου χρόνου του Υπουργείου Πολιτισμού, με βάση τις θέσεις των μελών που κατατέθηκαν στο forum της ιστοσελίδας του Συλλόγου. Τα σχετικά κείμενα μπορείτε να τα βρείτε στο forum της ιστοσελίδας του Συλλόγου κάνοντας είσοδο με τον κωδικό σας.

Η συζήτηση για την τροποποίηση των κριτηρίων πρόσληψης των ΙΔΟΧ συνεχίζεται στο φόρουμ της ιστοσελίδας του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.Τ.Ε.

Αγαπητά μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο φόρουμ στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση σχετικά με τα κριτήρια πρόσληψης που θα προτείνει ο σύλλογος να τροποποιηθούν, σχετικά με τις προκηρύξεις ορισμένου χρόνου του ΥΠΠΟ.

Μέσα στο Φθινόπωρο θα συγκληθεί γενική συνέλευση, ώστε μετά από ψηφοφορία να καταλήξουμε σε μία ολοκληρωμένη πρόταση. Η άποψη όλων μας είναι σημαντική, γι αυτό μπείτε στο φόρουμ και καταθέστε τις θέσεις σας. Ο διάλογος έχει ξεκινήσει και οι απόψεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Δηλώσεις συμμετοχής για την έκθεση μελών του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.Τ.Ε.

Αγαπητά μέλη, όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση, ο σύλλογος πρόκειται να οργανώσει έκθεση με δημιουργίες των μελών του μέσα στο φθινόπωρο. Οι συμμετοχές είναι ήδη αρκετές. Για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα και να κλείσει η λίστα των συμμετεχόντων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας μέηλ μέσω του σάιτ του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.ΤΕ. μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως η έκθεση αφορά μέλη του συλλόγου και τις προσωπικές τους δημιουργίες. Για τυχόν πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ανακοινώσεις του Σ.Σ.Α.Ε.Τ.Τ.Ε.